Uwzorgalarm

Uwzorgalarm.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd in mobiele alarmering. Het alarmsysteem is een compacte en draagbare tag, geschikt voor mensen die hulpbehoevend of kwetsbaar zijn. Ook wordt de software van Uwzorgalarm.nl gebruikt door bedrijven, organisaties of overheidsinstellingen.

Hoe werkt uwzorgalarm.nl?

Het alarmsysteem van Uwzorgalarm.nl is een kleine, draagbare tag die gemakkelijk om de broekriem, om de nek of in de broekzak gedragen kan worden zodat deze altijd in de buurt is. Voordat het alarmsysteem in gebruik wordt genomen, wordt het systeem ingesteld. Drukt de gebruiker in een noodgeval op de SOS-knop, dan wordt er contact opgenomen met de vooraf ingestelde contactpersonen of met de alarmcentrale. Dit is afhankelijk van wat er van tevoren is ingesteld. Wanneer er contact gezocht wordt met een contactpersoon, dan kan er gekozen worden voor een sms-bericht of een melding in de Altijd Veilig-app. Deze app is makkelijk te installeren. Via de Altijd Veilig-app kan de gewaarschuwde persoon naar de locatie van de gebruiker worden genavigeerd. Is de situatie ernstig, dan kan de contactpersoon contact zoeken met de politie, brandweer of ambulance.

Altijd Veilig-app

De Altijd Veilig-app staat in verbinding met het alarmsysteem van Uwzorgalarm.nl. De app kan worden geïnstalleerd door de contactpersonen van de gebruiker. Door middel van gps kunnen de contactpersonen de gebruiker van Uwzorgalarm.nl altijd zien op welke locatie hij of zij zich bevindt. In geval van nood kan er meteen naar toe genavigeerd worden. Ook eerdere locaties van de gebruiker worden opgeslagen, zodat terug te zien is waar de gebruiker is geweest. Via een spreek- en luisterverbinding kan er tussen de contactpersoon en de gebruiker gecommuniceerd worden als de SOS-knop wordt ingedrukt.

De zorg

Uwzorgalarm.nl is een ideale oplossing voor zorginstellingen. Door het gebruik van een mobiel alarmtoestel kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen. Dit geeft zowel de gebruiker als familie en vrienden van de gebruiker een veiliger gevoel. Het alarmsysteem kan worden aangesloten op de alarmmeldkamer, waardoor de gebruiker in tijden van nood altijd contact kan zoeken en hulp kan inschakelen.

Beveiliging

De alarmsystemen van Uwzorgalarm.nl zijn niet alleen geschikte voor kwetsbare of hulpbehoevende mensen, maar het is ook een efficiënte tool in bedrijven, organisaties of overheidsinstellingen. De systemen van Uwzorgalarm.nl zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van mensen op afstand. In geval van nood kan met het alarmsysteem direct een hulpdienst worden ingeschakeld of de alarmeringen kunnen naar de dierbaren worden gericht.

Software

Uwzorgalarm.nl biedt ook software die eenvoudig op mobiele telefoons geïnstalleerd kan worden. Eventueel kan er nog een persoonlijk alarmsysteem gekoppeld aan worden. De software is tevens gemakkelijk te koppelen aan andere software van derde partijen. Het is modulair opgebouwd en alle informatie is eenvoudig uit te lezen en kan door eigen software worden gebruikt. Informatie met betrekking tot tijd, locatie, plaats, aankomst- en vertrektijd kan worden uitgelezen via het controlpanel dat beheerd wordt door het bedrijf.